phone +46 706-55 96 12
email info.younify@gmail.com
<
Välkommen till Enkäten

Vi kan nu stolt presentera vår första enkät som vi behöver just din hjälp med att besvara. Uppdraget är med ingen mindre än Helsingborgs Stadsteater som är intresserade av ungdomarnas åsikter kring teater nuförtiden. Det är alltså dags för dig som gymnasist att göra din röst hörd. Genom att spendera 1 minut på att besvara den korta enkäten nedan, är du med och påverkar teaterns framtid samtidigt som du medverkar i utlottningen av flera teaterbiljetter!


ENKÄT

INFORMATION

  • gallery 2
  • ENKÄT

    Genom att besvara denna enkät är du som gymnasist inte bara med och påverkar marknaden och det samhälle du bor i. Utan du blir dessutom belönad för att göra det! Efter varje ny affär, fördelar vi ut en del av vinsten till de ungdomar som besvarat den. Det kan handla om allt från gratis kaffe till rabattkuponger och i vissa fall till och med pengar. Det varierar beroende på vår kund. Vi gör detta för att du som gymnasist ska känna hur mycket vi uppskattar att du tar dig tid och gör affärsmarknaden i Skåne bättre.

    Vår första enkät har nu publicerats! Tillsammans med Helsingborgs Stadsteater behöver vi nu din hjälp. Vi vill veta vad just du tycker om teater. Genom att besvara den korta enkäten åvan, är du med och påverkar teaterns framtid.

    Du medverkar därmed dessutom i utlottningen av två teaterbiljetter vi delar ut till 3 besvarande gymnasister!